Thursday, July 5, 2012

TEAM AWARD – COLD KITCHEN

The Cold kitchen team has to compensate magnificent sacrifices during last few months: more sophisticated coffee break menu preparation and presentation; loosing qualified associates to support the new Hemispheres project and Butchery vacancy; clearing massive overtime hours and public replacement days from the busy high season to be in line with FTE budget; taking more responsibilities in new Hemispheres concepts; developing and practicing the guest service standards consistently; promoting diversity of fresh perspectives successfully and high expectations to young inexperienced team in short period; encouraging all associates and trainees to play as a team. Congratulations!
Đội ngũ bếp lạnh đã bỏ ra rất nhiều tâm huyết và công sức hy sinh tuyệt vời trong những tháng vừa qua như: chuẩn bị thực đơn mới & trình bày lại các món ăn. Cử nhân viên có kinh nghiệm sang hỗ trợ cho dự án mới của nhà hàng Hemispheres bếp sơ chế khi thiếu nhân lực; bố trí nhân viên nghỉ hết các ngày nghỉ còn tồn đọng nhưng vẫn đảm bảo năng suất lao động; chịu trách nhiệm nhiều hơn trong dự án mới của nhà hàng Hemispheres, phát triển và thực hiện các tiêu chuẩn phục vụ khách hàng một cách thống nhất, thúc đẩy sự đa dạng và những quan điểm mới thành công và kỳ vọng cao vào sự phát triển của đội ngũ trẻ trong thời gian ngắn, khuyến khích tất cả cộng sự và thực tập sinh đoàn kết với nhau như một tập thể vững mạnh. Xin chúc mừng!

No comments: